Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens stjärna.

Julens stjärna
lyser klart.
Skimrar och lockar
julkänslor och glädje.
Milt är hjärtat
tacksam är själen.
Över all kärlek
som funnits och finns!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-07 20:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina ord!
2016-12-08

  Anya VIP
Vackert vännen....jaa känner man tacksamhet är man rik.
2016-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar glädje och tacksamhet!
2016-12-08

  Lars Hedlin
Varmt och fint
2016-12-08

    ej medlem längre
Vilken ödmjuk kärlek.
2016-12-08

  Gunnel Eriksson VIP
Harmoni i denna dikt.
2016-12-08

  ULJO
Strålande dikt
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP