Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Sträcker ut handen och sluter ögonen.
Håret följer med vinden.

Undrar; Vad vill du med mig?

Med dig vill jag älska, krama, håll handen och kyssas.

I vilka tankar finns jag hos dig?
Du finns alltid i mina tankar - du finns alltid med mig.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-08 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen