Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag är singel

Jag är singel för att jag inte har hittat den rätta än.
Jag är singel för att jag är rädd för att bli sårad igen.
Jag är singel för att jag är rädd att känna mig utnyttjad igen.
Jag är singel för att jag är kräsen och selektiv på vad och vem jag lägger min tid och energi på.
Jag är singel för att jag inte har hittat någon värdig att släppa in.

Jag är inte singel för att ingen vill ha mig.
Jag är singel för att vem som helst inte kan få mig.

Ja, jag är singel.
Utan intention för att leta efter någon.
Den här gången ska hen få hitta mig.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-18 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen