Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Skriven 28 sep. 2017]


Ensam längtan

Det finns plats i min säng.
Ännu ekar din plats tom.

Jag vill hålla din hand om natten.
Ligga tätt bredvid dig så tryggt.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 460 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-26 09:18



Bookmark and Share


  KaffiTöisen
En längtan, så enkelt och vackert beskrivet. Tack!
2018-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad!
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen