Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer = Livet

Du är med mig hela tiden,
fast du inte är här.

Jag vet vem du är,
fast jag vet inte vem du är eller hur du ser ut.

Jag är rädd för att möta dig,
men vill inte leva utan dig.

Längtar till vår kärlek,
men rädd för alla negativa upplevelser vi kommer att ge varann.

Relationer ser väl ut så.

Är jag rädd för att leva?




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-29 09:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Upplever att termen "relation" nuförtiden egentligen är nedlusad med krav som få kan leva upp till. Att till en början kravlöst gå in i från sidan till en relation kan vara ett sätt. Men de flesta har nog någon sorts fobi eller rädsla att värja sig emot. Du är nog inte rädd, bara 'aware of the danger'.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen