Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om vad livet kan kännas som emellanåt eller för människor med någon sjukdom eller diagnos.


Livet #1

Livet är inte en gåva,
livet är ett helvete.

Varje andetag en plåga.
Varje tanke ett ältande.
Varje steg en huggande smärta.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-08 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen