Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sällsynt slitstark vacker väv


är du
och fortfarande är

och jag lät dig vara

Jag frågar mig om allt detta tjänar den eviga sanningen
Att vi målar svarta porträtt
Av varandra

Nu

Denna förstämdhet
Som att titta på döda träd

Stor förtvivlan
Få gester




Fri vers av hari lee
Läst 519 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-08 19:01



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra formulerat.
2016-12-13

    jaybird
En sällsynt ordklang du förmedlar.

"Nu

Denna förstämdhet
Som att titta på döda träd"

Formidabelt formulerat.
2016-12-08

  Cugel
erkännsam
arg

substantiell
i sin
skönhet
2016-12-08

  Den skrivande tysta
Säreget vackert
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

hari lee