Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abriel



Du får inte ge upp nu. Det är nu du måste vara stark och fortsätta framåt. Det är nu allt sätts på spel. Du prövas. Du testas. Du ska gå igenom smärta och lidande, förtvivlan och sorg. Ditt svärd skall härdas i eld.  Kommer du att hålla måttet? Är du stark nog att utstå? Är du värdig? Om du ger upp nu så kommer du att dö i skam. Om du väljer att fortsätta, så väljer du ära före nederlag. Allt det goda finns framför dig. Du kommer att få mer än vad som tagits ifrån dig. Ditt namn kommer att skrivas på himlen.





































Fri vers av hari lee
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-04 16:37



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Alla skjutningar, alla vi ha kärlek.
2023-10-04

    Lars Gullberg
Jag ser ett litet barn i en stor förvuxen kropp. Ett litet barn som bara vill bli stor..men redan är för stor för att få plats i denna alldeles för lilla planet. Och din mästerliga poesi är min bästa vän här Hari. Glad att du finns. Du inspirerar och Inger hopp.

Stor kram
2023-10-04
  > Nästa text
< Föregående

hari lee