Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död1

Döden finns inte
Varför ställa frågan
Döden har inte hänt
Det som inte hänt finns inte
Bara nu
Idag
Den här morgonen
Vi lever för evigt
Nu




Fri vers av hari lee
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-23 09:48



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Läsvärt och egensinnigt; och visst finns friheten i ögonblicket .
2023-11-21

    Lars Gullberg
precis, döden finns inte, men nojorna, medicinerna, ångesten och det själsliga förfallet. lappen på höger tå och isoleringen i de kala kliniska frysfacken.

Katten vet. Katten är bra.
skönt att jäspa och pilla sig i naveln.


Glad att du skriver Hari.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

hari lee