Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saihah

Någon har tittat
Någon har lämnat rummet
Någon har varit här
Någon finns inte kvar

Förstår ni ingenting?
Har förnedringen lämnat sina spår?
Tack för hjälpen och skulden
Jag vill inte vara något


Jag vet varifrån jag kommer, jag måste få veta vart jag ska




Fri vers av hari lee
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-15 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hari lee