Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Kan bara se verkligheten
gå så icke obemärkt förbi
att det svartnar för hennes
öppnade hungrande ögon




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 203 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-09 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som berör!
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta