Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En särskild Luciasång på beställning till NannaX julkalender!


Svansdans

Natten tar kattens svans
börjar att dansa

runt på vårt mörka golv
när klockan slagit tolv

Mössen dom gapar stort
svansdans går jättefort

virvlar i mörkrets dans
i kattens långa svans

//:Då på vår tröskelkvist
blåklädd med ljus i blixt

Blixtrar en blå blixt klar
Vättarnas konung!://















Bunden vers av Ingela Svenson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-11 23:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj...vad skickligt att skriva på beställning. Impad!!! Spännande och se vad som händer i kalendern utifrån denna text.
2016-12-12

  Nanna X
Stort tack för dikten Ingela, du räddade lucka 13!
2016-12-12

  Nanna X
Läs Mysteriet i Tomteby så får ni träffa Vättarnas konung igen!
2016-12-12

    ej medlem längre
Härligt! Vill gärna se Vättarnas Konung någon gång...
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP