Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte glömt dig.

Nej, jag har inte glömt dig
du min hjärtas kärlek.
Men jag har fått vila
äntligen fått en liten paus.
Underbart att kunna vara
kunna andas lugnt en stund.
Kroppen värker
efter månader på flykt.
Så härligt att bara skratta
kunna glömma en stund.
Nej jag har inte glömt dig
jag är så stolt över allt som var du!
Men nu kan du gå bredvid mig
utan att jag gråter hela tiden.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-10 15:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och rofyllt skrivet!
2016-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker och rofylld.
2016-12-11

  Chawa VIP
Skön känsla det där... Ett befriande steg i mognande process. Tack för din text!
2016-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Känns skönt...fint skrivet...
2016-12-10

  ULJO
Skönt att du kommit så långt i din sorg. Jag glömmer heller aldrig men jsg kan fungerar vardagen och det befriande. Tänker på dig och delar din resa
2016-12-10

    ej medlem längre
Du har styrka och mod.
2016-12-10

    ej medlem längre
Så underbart vackert skrivet om din kärlek..
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP