Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinesiskt dilemma

 

 

 

i salarna

rad på rad

de oönskade

bortsållade icke önskade

allt på grund av sitt kön

de som ska föra livet vidare

några blir bortadopterade

de andras öden vet vi inte

de som inte hamnar där

förpassas till den kalla gatan

i hopp om att någon annan ska hjälpa

de är miljoner

och de blir bara fler

enbarnspolitiken är grym och skoningslös

vad politikerna inte vill förstå

en dag det blir brist

för få kvinnor

för många män

hur ska de göra då?

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 17:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det blir verkligen ett dilemma...bra belyst...
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP