Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Vart jag än tittar- vart jag än ser
möter jag dina ögon som ler.
En dröm, en saga som var en gång
ett minne som nu är min- vackraste kärlekssång!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-10 21:06



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Härligt!
De lever fortfarande i de ljusa minnen,
ni skapade en gång...
Mycket vackert!
2016-12-16

  Lars Hedlin
Tycker om .)
2016-12-14

    Dan Myrbeck
Så fina ord!
2016-12-12

  anits VIP
Underbar kärlekssång till fina minnen!
2016-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker kärlek...vackra minnen...
2016-12-11

  Rise Little One
Underbar kärlekssång!
2016-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Som en stråle av ljus i sorgens mörker!

Långt borta, men ändå nära.
2016-12-11

  ULJO
Det gör ont i själen att läsa dessa ord. Jag om någon vet ju vad du går igenom
2016-12-10

    ej medlem längre
Smärtsamt vackra ord.
2016-12-10

  Chawa VIP
Kärleken är vacker! Såå fint!
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP