Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3-e advent.

Tredjeadventsolen strålar
just över trädtopparna.
Kylan bitar i kinden
den vita snön gnistrar.
På garagerutan vackra isrosor
ser det vackra i det kalla.
Tänder mitt tredje ljus
får kaffefrämmande av en vän.




Fri vers (Fri form) av Birgersdotter VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-11 16:32



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker o mysig stämning denna tredje advent...
med snöskimmer, isrosor o kaffedoftande vänskap...!
Tack!
2016-12-16

  ULJO
Fint, mycket fint
2016-12-14

  Lars Hedlin
Mycket fin text!
2016-12-14

  Eva Helene VIP
Vackert och inbjudande!
2016-12-12

    Dan Myrbeck
Fint fångat
och skaldat!
2016-12-12

  Anya VIP
Ljus och vänner kan man aldrig få nog av.
2016-12-12

  anits VIP
Så målande och vackert skaldat!
2016-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert och fridfullt.
2016-12-12

    ej medlem längre
Du är en mästare på att måla stämning och hemtrevnad i dina texter.
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP