Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odjuren

 

 

 

de går omkring oss

som vanliga människor

trygga i tron

att ingen vet

deras hemlighet

trygga i tron

att de gjort det perfekta

att inga spår finns kvar

av deras ohyggliga gärningar

det kan vara grannen, en släkting

eller bekant, vem som helst

att ha bragt en eller flera människor om livet

är att begå det värsta brottet

det finns ingen förlåtelse för detta

vare sig på jorden eller i himlen

de är fördömda för all och evig framtid 

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-12 09:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP