Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gren kan sitta på ett träd men kan kallas vara ett moment, en deltävling. Texten har som legat på vänt i en del år, så kan det också vara stundom. Anhängare eller 'fans' kan de också kalla stundom.


Dagens aforism - medlöpare





Den stora sporten
'Ignorera smärtan'
har sina givna deltagare.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2016-12-13 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP