Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÖDORD

Med järnvitriol blandas
krossade galläpplen
glanssot från spis
blod vi behov

sjuder min bryggd
mitt bläck tog slut

doppar mitt skrivdon
i den svarta
sanningens fluidum

för att ordet inte skall tystna
klipper ark sammanbinder
med snören av hampa

mitt ord skall nå ut,om än
med mycken möda.

© Bosse 14 december 2016.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-14 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten