Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motiv

Bildskön ligger vik; 
fågelsträck fulländar vy 

- i solnedgången




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-14 15:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det ser verkligen vackert ut...underbar haiku...
2016-12-16

  ULJO
Underbart
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP