Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geminiderna

Nu faller stjärnorna igen
i den mörka vinternatten
vi människor på jorden möter dem
med en väntan som ständigt rår
som en hälsning från vårt andra hem
långt däruppe, dit vår längtan når
och färden lämnar stjärnstoftsspår
jag är stjärnornas vän.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-14 19:31



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fint om stjärnorna, vilkas
vän, även, jag är ! ****
2016-12-14

  Marita Ohlquist VIP
En mäktig syn på den mörka himmelen!
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP