Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon.

Morgonen är mörk
i fönster tindrar ljusen.
På väg mot jobbet
promenad i tidig timme.
På himlen fullmånen
omsvärmad av en ljus aura.
Vackra morgonbilder
skön start på dagen.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-14 21:30



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Skönt fångad morgonaura...
Strålande av ljus...
Underbar start av en ny dag!
2016-12-18

  Lars Hedlin
oerhört fint!
2016-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt...jag fångade den månen på bild...
2016-12-16

    Dan Myrbeck
Fint fångat!
2016-12-15

  Eva Helene VIP
Så fint du beskriver din morgon!
2016-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackra, stämningsfulla bilder med dina ord!
2016-12-15

    ej medlem längre
Andlöst vackert.
2016-12-15

  Anya VIP
Härligt med morgonpromenad. vackert berättar du....så det skapas bilder inuti.
2016-12-15

  Gunnel Eriksson VIP
Mörkret är på sätt och vis vilsamt.
Vacker dikt om decembermorgon.
2016-12-15

  Rise Little One
En ny dag med nya möjligheter!
2016-12-15

  ULJO
Fin inledning på förväntansfull dag
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP