Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från insidan av testhuset, "installationen"


nödvärn.


Där hängde dessa lösa och det som
kom mot mig kändes, en mardröm
gjorde så allt för att skydda mitt liv
den värsta attacken förutom mask
och en lång tid i plågsam, utsatthet.

-Det kom aldrig någon och slutförde
så då gjorde jag det själv, klaga inte!

Vilken lag gäller för ett brottsoffer

"Om det tekniska blir till dödsfälla"

orsakat av något som är helt okänt.



Dom är här nu!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-14 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP