Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där kärleken....är den störst av allt?

Störst av allt är kärleken
säger och sjunger vi med sådan självklarhet
Fattar ej vad som egentligen menas och tänker att det verkar vara ord utan giltighet

Jo, kärleken till våra barn tycks bära genom det mesta
Men DEN STORA, som vi firar och lovar, tar numera slut för de flesta

Hur KAN sådan kärlek ens ta slut
-när man varit det viktigaste i livet för varann?!
Visst kan det i livet bli torrt som i en öken eller under torkan på en savann
Men om den ÄR störst av allt kan man väl inte bara tänka att den försvann....

Var tog den i så fall vägen och vad är det som finns kvar?
Är inte ens säker på att det finns något svar

och om det ens var sanning, det som en gång var













Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-16 10:23



Bookmark and Share


    carinamnm
Jag håller med dig i din undran "Hur KAN sådan kärlek ens ta slut"
Jättebra skrivet!
2016-12-27

    Lars J
I dagens samhälle med en ständig jämförelse med alla andra (social medier m.m) så kan det verka som att andra känner mera kärlek än du själv och det tycks att andra är lyckligare och/eller mera kära. (det gröna gräset) och att ständigt jaga nyförälskelse är en del personer flykt från sig själva. därav har jag valt att inte använda sociala medier som vattnar folks narcissista sidor alldeles för mycket.
Bra diktat!
2016-12-27

  Annaemi VIP
Kärleken är evig - föremålen skiftar.
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten