Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordgäck

 

 

Hals över huvud, den snirkliga stigen, drar orden i grus, feberhet

dricker som kroppsvätska, sliter ärr i ett hår, en sländas nätvingar, som is

fuktas, ett blomhav, vrider ur tiden som ett nät, rita, gissa, spring, för livet

är en dåres försvarstal, bakom stegpinnarna i en bröstkorg, finns hjärtat

en hårsmån ifrån, en andedräkt, som röd spindelväv, snuddar ett ansikte

kropp, lekamen, ett bål av klippt och skuret, allt händer här, följer linjen

övar höft, nära rygg, som i brygga och står pall, lyfter vem eller hur, spelar det någon roll, skriver jag, skriver du, skriver hon som i han, i ärlighetens namn, alla vi

som är, en prolog, till en tid som är nu, aldrig sen, varför då, löper amok

i en bok.....Har du läst ända hit. Det var som fan!

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-16 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande bok...
2016-12-16

    ej medlem längre
Kul med inspiration...leder till annorlunda ting! Positivt!! :)
2016-12-16

    ej medlem längre
jag tänker på sandrosor
med vattenskräck

ding
ding
ding

+
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo