Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrenalin

Adrenalinmissbrukare
sitter fastklistrade
i TV soffan

allt fler vid
dataspel tv-spel

ändå alldeles
för många
på lösdrift
i samhället

söker sina positioner
och cupéer
skriker på
medtrafikanter
skyddade
bakom höljen
och kategorier

de som översätter
konkretiserar
medial våldsdyrkan
till real köttslakt
dokumenterar
publicerar
konsumerar
ignorerar
äter
våldskräck
som knäckebröd

fotbollshuliganer
med basebollträ
utan boll
måttar mot
huvudlösa dansare
drar drog
ur adrenalin
där mening
och omdöme fattas

endast den stridspilot
är trovärdig
som drabbas
av egna bomber

lyxknarkare
suger i sig
upplevelser
snortar äventyr
affärer
ideologier

för att
adrenalinet
ska flöda
förföriskt legitimt
och fritt

men till priset
av svarta hål
bakom krossade rutor
i världssjälens hjärnbark

global närvaroförlust

generellt 12-stegsprogram
för männskligheten

1 älska
2 älska
3 älska
4 älska
5 älska
6 älska
7 älska
8 älska
9 älska
10 älska
11 älska
12 älska




Fri vers av Petter Wingren
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-16 22:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hetskonsumtionen
Ökar i samhällets
alla ledder.
Klurklokt skriftat!
:)

2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren