Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tappa greppet"

Du levde livet
när dagen var klar
och när natten var ung

sedan tappade
du greppet

åker på en törn
blir vingklippt


Plötslig reste sig en
del av dig upp
men du låg kvar

funderade på vad som hände

än idag undrar du vem
den personen var som låg ner

© Christer Johansson 2016-12-16




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-16 23:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP