Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My wish ...

 

 

be one with me

feel our parallel heartbeats

feed me with your lovely kiss

and stars on the sky will be so bright

I've heard the song of the universe

in my mind

lucky in me

is lucky in you

in all the things we've gone through




Fri vers av Rise Little One
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-12 15:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig kärleksönskan...
2017-01-14

    ej medlem längre
Vackra ord till en vacker bild.
2017-01-13

  Fem hjärtan VIP
Dina engelska dikter är såå vackra!
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt fin
2017-01-12

  Marita Ohlquist VIP
En väl förmedlad önskan!
Tycker om kärlekens sång.
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One