Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöjtspel

Den kommer slingrande på vägen
gårdagen
med gifttänderna synliga
har varit på väg i decennier
ständigt nått fram
ständigt börjat på nytt.
Därför spelar jag flöjt
uppträder i konserthus
och på trappan utanför mitt hus.
Sakta reser den sig
vaggar
ler litet åt sin makt
sjunker ihop och är borta.
Jag skruvar isär
och tar itu med den nya dagen.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-17 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist