Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en omöjlig situation är det bäst att släppa, det som är rätt.


Det fördolda.


-En mening framstår som något konstigt
så länge man jobbar för sitt och sig själv.

Menar du att ingen kan förstå det svåra?

Till mitt barn som föddes på 80-talet
kan du läsa det här utan provokation?

Får ingen kontakt med dig, är du under
ett överhuvud, som du måste hantera?

Jag vet vilka trauman som du bar på när
du var liten och jag vet att du måste lyda
din mormor och kanske också din make?

Så många frågetecken, så få svar men...

-Du är det barn som jag födde år 1986.

"En stark kvinna med starka åsikter
du som delat det polisiära mönstret
det här är en julhälsning till dig från
mig att om du vill satsa på butik som
du sa till mig, finns jag här till för dig"
---

"En mening framstår som något konstigt
så länge man jobbar för sitt och sig själv"

-Jag ger aldrig upp hoppet om dig!

I det fördolda, där finner jag mig själv.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-18 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP