Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rorschachtest utan bläck

 

 

Här, där 

vi, ni

vaken

naken 

vad är haken?

 

Ska vi inte

vara

tillsammans?

 




Fri vers av ingenmening
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-18 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening