Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill lära oss att älska

Du kan inte få en avgrund att gråta
så vart ska du?

Herren och herden
Jag var den som vallade
Men inte mera
Aldrig mera
gå i djävulens ledband

Så hög är inte musiken
att du inte hör ditt eget mästerverk
Så skimrande var väl aldrig de stulna orden
Det är dags att växa upp nu
ur din barmhärtiga koma

Vi föddes inte heller såhär
Vi bar också korset
kastade alla stenar
vände inga kinder till

Men vi vill höra musiken
se blommorna växa upp igen
Vi vill lära oss att älska




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-19 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ovanliga bilder som målas upp, allvarliga toner, annorlunda associationer, mycket tät dikt. Väldigt vacker.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP