Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckospark

Fostrets
kickar
ekar

blodröd
grafitti

mot livmoderns
vägg

make love
not war

fjäderlätt
iyckospark
inuti




Fri vers av Petter Wingren
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-19 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren