Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under tiden, fortsätt upplev det som pågår.


Något hemskt har hänt.

Det var nu länge sedan jag hörde av mig till dig
och jag vet att du vill att jag flyttar tillbaka hem.

Men jag vill lära mig bli social, för det är svårt.
"En överklass utan pengar, utan möjligheter"
Var det så ni sa?
Vilket experiment skulle ni låta mig ta in på?

Nu har jag lite frågor och jag behöver veta.

Min önskan om hjälp är överhängande för
om detta projekt ska överleva, vem börjar?

"Jag upplever problem i trappuppgången"

kapar dom mig och sen låter mig inte vara
med för att jag jobbar för dig, för polisen
och varför skulle jag vilja vara med dessa?

Kan det bero på att de går på droger,
hjälper det att stänga av bredbandet?

Min nattsömn blir störd.

Om jag så spelar några låtar ganska högt
för att få dom att förstå, störs dom bara.

-Inte skapas det någon medvetenhet, sådär.

Är mest bara arg och aningen provocerad
men annars är livet spännande,
övar rösten lite och fortsätter att utvecklas.

Älskar dig för din ödmjukhet, din Catherine.

Ps. jag vet att du vill att jag flyttar hem, igen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-19 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP