Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycklig dag

Det dansar en vind i mitt sinne
En vind av det skiraste ljus
Det dansar sin dans långt därinne
I jordens materias hus




Bunden vers av Dharmata
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-19 12:20



Bookmark and Share


  Arowana
Mycket fint och bra att den får med så mycket i så lite text.
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Dharmata
Dharmata