Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Vilar själen
I ett mörkt rum
Vill att ljuset ska komma
Inifrån




Fri vers av Dharmata
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-22 17:24



Bookmark and Share


  Chawa VIP
... och så vill ljuset komma... Vacker handling till en trött själ. Tycker om!
2016-12-29

  Nils-Robert
En kort dikt på några få rader som säger väldigt mycket.
2016-12-22

  Salvation Pepper
Goda tankar!
Verkligen!
Håller med Marita!
2016-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Men...så bra skrivet!
2016-12-22

  Jeanne-Marie VIP
Som en haiku dikt. Så essentiell.
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Dharmata
Dharmata