Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Söt stjärt

Vad är en söt stjärt
mot två händer runt strupen?
SÅ inte värt det




Bunden vers (Haiku) av Dharmata
Läst 298 gånger
Publicerad 2016-12-21 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dharmata
Dharmata