Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart jul-vårkänsla.

Ljuvligt vackra lätta penseldrag
på den ljusa eftermiddagshimlen.
Underbart skört i blålilatransparant
som den ljuvaste akvarellmålning.
På gatorna slask och plask
fast det är långt uppe i norr.
Idag fick jag vårkänslor
några dagar innan jul.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-19 14:59



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Joo... redan nu känner man vårkänslorna spira, så smått...
Tack vare det återvändande ljuset!

Vacker o transparant dikt,
med lätta o luftiga penseldrag...!

Mycket fint!
2016-12-24

  ULJO
Skön känsla du förmedlar
2016-12-19

  Eva Helene VIP
Så målande och fint beskrivet!
2016-12-19

    Dan Myrbeck
Fint fångat!
2016-12-19

  Gunnel Eriksson VIP
Ingen ordning på årstiderna.
Man får njuta av det som bjuds.
Bra beskrivningar i din dikt.
2016-12-19

  Rise Little One
En fin ordtavla fr. din penna!
2016-12-19

    ej medlem längre
Vårkänslor är ljusa och varma - underbara att få!

2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP