Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta timmar...

 Dina steg genom

sommarnatts tysta timmar

vandrar till gryning




Bunden vers (Haiku) av prinscess VIP
Läst 1723 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-05-16 21:54



Bookmark and Share


  Bissen
Ja den var riktigt bra den!
2006-05-20

  alvan
Jag hör lätta steg mot grus bland syreners doft en ljus sommarnatt...
Fint skrivet!
2006-05-17

  Ms Field
jättesöt haiku:-)
textraderna binds samman snyggt!
2006-05-17

  Daniel_78 VIP
nattens steg/dagens steg/längtans steg
2006-05-17

  Ola Rydberg
vacker och drömsk
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP