Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång.

Alla sagor får inte
ett lyckligt slut.
Inte heller våran
den fick ett förtidigt slut.
Men från första stunden
vi möttes.
Tills den där sista dagen
när du dog.
Har vi älskat varandra
vi vi har delat kärleksord.
Vi har fått varandra att växa
känt oss utvalda av varandra.
Vi har skrattat samma skratt
vi har fått varandra att lysa.
En speciell dragningskraft
som ett magnetfält mellan oss.
Som gjort att vi alltid ville smeka
visa hur mycket vi älskade varandra.
Så mycket bus och och samhörighet
räcker för en livstid och mycket mer.
Jag har fått en speciell skatt jag alltid ska bära
jag har fått dela den stora kärleken med dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-20 21:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2016-12-28

  Ann V Åhsberg VIP
Så Vackert du skriver!
2016-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så mycket tacksamhet för kärlekens gåva...vacker lovsång...
2016-12-24

  Bo Himmelsbåge
Fin, vacker o varaktig kärleksförklaring,
som varar hela livet ut... Ja, ända in i Evigheten!
2016-12-24

  louisegirl
Varm och innerlig fin text
2016-12-22

  Eva Helene VIP
Så vacker lovsång till kärleken.
2016-12-21

    Dan Myrbeck
Fint skrivet! Det är inte alla förunnat att få uppleva äkta kärlek!
2016-12-21

  Anya VIP
Verkligen gripande. Jag blir rörd när jag läser. Så fint om att vara tacksam över det man fått. Sann kärlek.
2016-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om den stora kärleken!
2016-12-21

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken vacker beskrivning av kärlek.
2016-12-21

  ULJO
Det du beskriver kallas äkta och innerlig kärlek
2016-12-20

  Rise Little One
Det är en gåva att få älska på så sätt!
2016-12-20

    ej medlem längre
Äkta kärlek!
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP