Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje spädbarn

Varje spädbarn
som ljuslågan
ställer

bara genom
att vara
livslustmodeller

den unika
frågan

den uppenbara
men skriven
i sand

för alla
spädbarn
lika

hur ska jag
tas omhand
utom all fara

för att berika
utan att svika

en vilsen
människoskara




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-21 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren