Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den mörka chokladens smältande tangenter

den mörka chokladens
smältande tangenter
kulinarisk sensation
tungans magens symfoni
när den smälter ner berget
av djuprostade pianotangenter




Fri vers (Modernistisk dikt) av Verner Forsman
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-23 09:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Choklad vad sugen man blir på det men även att spela piano eftersom jag gör det, och brukar äta choklad, fast inte när jag spelar, men här blev det till en duett med choklett en slags pianobukett... Inspirerande innovativt och bra!
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman