Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten då det händer

likt en kamel
i ett nålsöga draget
sin ökenkaravan
bärande gåvor
från tre eller sju vise
prisade mantlar och stjärnskådeögon
alkemister som glöder i öknen
bortkomna dagar och nätter
futuristiska detektiver
och urtidsprofeter
dom säger alla
att just i natt
att just i natt
är det då
som det faktiskt
ändå händer




Fri vers (Modernistisk dikt) av Verner Forsman
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-23 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman