Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastbrölloppet

En leksaksring,
från en femkronorsmaskin.
Hunden kan vara vår präst.
Ta vilka kläder....
vad som helst.
Jag tror att gud
vet och vill
vad som vi verkligen
(verkligen!) vill.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Verner Forsman
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-23 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman