Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vigselbeviset

vigselbeviset
det som skrevs och revs ned
här i sanden.
något slags osynligt
minne och skrift
av ett annat slags liv
än det som vi levat här.

den olevda hemliga skriften.
just det där andra... det som darrade till
alltför plötsligt
i någons sömniga
bortvända olevda hemliga hand.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Verner Forsman
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-24 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman