Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras så bakvända möte

deras så bakvända sätt
att kunna mötas
(och känna!)
att skratta (och skämta)
åt något så förfärligt

bryta mot alla regler
göra allt motsatt
ännu mera motsatt
vända kläderna in och ut
(eller kanske sig själva)

champange-skåla sorgen
och se tårarna flöda
bort mot någonting helt annat
som ju verkligen borde
värma nära stärka
och bära upp

deras så bakvända sätt
att verkligen kunna mötas




Fri vers (Modernistisk dikt) av Verner Forsman
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-24 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman