Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svinn-offer


är så trött på fasader
så plågad av ytbehandling
varje bror
varje syster
varje mor
varje far
som dödar som sviker sin egen
sig själv
sin syster
sin bror
sin mor
sin far
genom att välja ryktet
karriären
vad ska folk ska säga på byn

slänger först och främst budbäraren i livsförstöraren
till evinnerlig karantän

törs inte ens tänka tanken färdig
om möjligheten att vara förlorade tillsammans
att ändå stanna hos varann och vara trasig skadad sårad familj ihop





Fri vers av glasa VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-25 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP