Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett syndigt leverne....


Sodom och Gomorra

Sodom och Gomorra
Var syndens paradis
Sodom och Gomorra
Fick mindre ros än ris
Sodom och Gomorra
Levde utan gud
Sodom och Gomorra
Var utan Herrens bud
Sodom och Gomorra
Var synd helt utan skam
Sodom och Gomorra
Om sanningen ska fram
Sodom och Gomorra
Var kättjans huvudstad
Sodom och Gomorra
Gör ej den fromme glad




Bunden vers av Pehr Werz
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-12-26 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Städerna gjorde ingen glad.
Synden gör ingen glad.
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz