Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi saknar dig.

Om du visste
vad vi har saknat dig i jul.
Ditt skratt, ditt ljus
din förmåga att få alla på gått humör!
Jag har saknat dina kramar.din ömhet
all närhet och lycka som jag hade med dig.
Vi i familjen tar hand om varandra och pratar om dig
men det är en stor kärleksfylld pusselbit som saknas.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1119 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-27 14:22



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra formulerat omhändertagande vid kär
avsaknad.Vackert. TBG.
2017-01-01

  ULJO
Tror jag det
2016-12-29

  Eva Helene VIP
Gripande dokument om sorgen och saknaden den första julen "efteråt".
2016-12-28

  Lars Hedlin
Starkt och bra skrivit
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Trots gemenskapen med andra känns saknaden mycket...berörande skrivet...
2016-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra liknelse med ett pussel som saknar en viktig bit!
2016-12-27

  Gunnel Eriksson VIP
Fint formulerat. När en pusselbit
är borta så förändras hela pusslet.
2016-12-27

    ej medlem längre
Glädjen att ha fått älska någon så innerligt och sorgen och saknaden i tomrummet efteråt....du skriver så det känns ända in i hjärtat.

2016-12-27

  anits VIP
Berörande, längtansfullt och mycket kärleksfullt skrivet!
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP