Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

 

 

 

De här händerna

som en gång 

var så starka

ligger nu 

här på

filtens mjuka tyg.




Fri vers av ingenmening
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-27 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
går kanske att förbättra
2017-05-02

    jaybird
Händernas olika
övergångar

tidens
fingeravtryck

"En gång" går på djupet
med en gång.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening